Over Dcase

Oorspronkelijk start ons verhaal in de klank- en lichtsector. Uiteindelijk is Dcase uitgegroeid tot het bouwen van transportkoffers. Jazeker, ook jouw sector kan gebruik maken van onze diensten!

 

Degelijk materiaal verdient degelijke bescherming

Onze flightcases worden aangeraden door tal van bekende merken en bedrijven.

Onze waarden

We werken voor jou! Onze ontwerpers zorgen voor een oplossing die voldoet aan jouw eisen en standaarden.

 

Familiale bedrijfscultuur

Dcase bestaat uit een hecht team van 18 medewerkers. Onder leiding van Dries streven we steeds naar perfectionisme. Werk je met ons samen, dan blazen we je graag omver met ons enthousiasme. Een team die snel schakelt, vlot communiceert én oneindig creatief is. Wat meer heb je nog nodig!

Nauw contact met de klant

We luisteren met veel plezier naar jouw noden en voorkeuren. Je bent van harte welkom voor een gesprek per mail, via de telefoon of zelfs op kantoor. We nemen de tijd om alles grondig tot in de puntjes te bespreken.

Doordacht design

Na ons gesprek ontvang je een gratis offerte en een duidelijk ontwerp. Kies je voor Dcase, dan kies je een betrouwbare en dynamische samenwerking. Van maatwerk tot een waaier aan mogelijkheden, geen enkel design gaat verloren. Onze ontwerpen zijn niet alleen vindingrijk maar ook recycleerbaar. Dus ja, een perfect voorstel kan als het ware zomaar voor je klaarliggen. Toch nood aan maatwerk? Vertrouw dan op onze ervaren tekenaars. Ze schakelen waar nodig en volgen jouw project tot op de naad op.

Duurzame oplossingen

Dries, de oprichter van Dcase, werkt nog steeds zelf mee achter de schermen. Met een oog voor kwaliteit zorgt hij dat z'n passie blijft leven. We hameren op meerdere kwaliteitscontroles: een eerste controle na de CNC, bij assemblage en ook bij de afwerking. Geen enkel product verlaat ons atelier zonder een drie dubbele check!

Expertise in huis, ontdek ons team

Een team van ontwerpers en productiemedewerkers met tonnen ervaring. Wij zijn trots op ons werk, dat zie je aan onze producten!

We zijn actief in verschillende sectoren

Vanuit een passie voor de sector in klank en licht zijn we uitgegroeid tot een productiebedrijf van flightcases. Maar jazeker, ook jouw sector kan gebruik maken van onze transportkoffers!

 

Klank en licht

Door Dries zijn ervaring met klank en licht weet hij perfect wat deze sector nodig heeft.

Industrie

Ook jouw sector kan gebruik maken van onze diensten. Ongetwijfeld heb je belangrijk materiaal, apparatuur om op te bergen of te transporteren... Ooit al gedacht aan een flightcase op maat? Op zoek naar freeswerk op maat? Jazeker, dan helpen we jou ook met veel plezier!

IT & telecommunicatie

Wij zijn verdeler van Peli™ Cases. En net daarom maken we foams op maat. Deze zijn ideaal voor walkies, laptops, computers, ...

Medisch

Gevoelige medische apparatuur kan maar beter goed beschermd worden en dat is ons vak!

Verhuur

Er is geen enkele verhuurfirma die ervan houdt om beschadigde producten terug te krijgen. Of het nu gaat om catering, feestmateriaal, elektronische installaties, ... Met Dcase loop je geen risico. Je beschermt en verplaatst het materiaal zonder zorgen.

Standenbouw

Een beursstand is duur en kan snel oplopen in prijs. Uiteraard wil je deze goed beschermen, veilig kunnen transporteren en efficiënt stockeren. Met een transportkoffer op maat rol je zo de beurs binnen en buiten.

Catering

De Dcase catering cases zijn gekend in verschillende sectoren! Je kan ze gebruiken op een filmset, in de kleedkamers van een theater, op een beurs, ... Kortom, een hapje en een drankje is altijd dichtbij met onze eenvoudig verplaatsbare catering flightcases.

Toolcases

Wie heeft er nu geen nood aan een toolcase? De Dcase gereedschapskisten worden met oog voor kwaliteit samengesteld. Op zoek naar een praktische gereedschapskist met laden en/of een werkblad? We maken ze nu al voor de klank- en lichtsector, de industrie en de verhuursector. Waar wacht je nog op?